Hvordan lykkes med renholdsbedriften?

Gratis mini-seminar

Oslo, Drammensveien 43 (se bilde)
12. januar kl 12:00 – 14:00

Cleaning.no har gleden av å invitere deg til vårt mini-seminar, med det store og viktige temaet; Hvordan lykkes med bedriften?

Vi legger til grunn for seminaret en lang og variert erfaring fra renholdsbransjen. Vi kan faget, kjenner bransjen, og vi deler nå vår erfaring med deg under mottoet

Målgruppe

Seminaret er beregnet for daglig leder og driftsleder, og egner seg for alle som ønsker innspill og inspirasjon til hvordan bli en enda smartere og profesjonell leder av renholdsvirksomheten.

Vi vil gi deg konkrete eksempler, råd og ideer til hvordan du kan utvikle din renholdsbedrift.

 Program

  • Markedsføring og salg. Hvordan få nye kunder
  • Kalkulasjon og tilbudsutforming
  • Hva er renholdskvalitet – rett kvalitet til rett pris?
  • En sunn, lovlig og seriøs renholdsbedrift 

Påmelding

Send navn, bedrift, tlf og epostadresse til post@cleaning.no Seminaret er gratis for alle, og varer 2 timer. Kun to deltagere fra hver bedrift. Vi tar forbehold om at seminaret kan bli fulltegnet, og at du derfor kan bli tilbudt alternativ dag og tid.

Foredragsholder

Trond Husby er utdannet fra helsevesenet, innen ledelse, organisasjonspsykologi, personaladministrasjon og markedsføring. Han har en allsidig erfaring fra etablering, drift og ledelse av renholdsvirksomheter, rådgivning innen renhold, samt skriving av artikler for bransjebladet Renholdsnytt. Han skrev sin diplomoppgave på BI om motivasjon og trivsel for renholdere, og har holdt en rekke kurs og foredrag innen ledelse, arbeidspsykologiske og renholdsfaglige emner.